fbpx

Desszertek

sütemények és sós, ropogós finomságok

DESSZERTEK MINDENKINEK

A Képeschoco sütemények rendkívüli precizitással és a legmagasabb minőségben készülnek. Folyamatosan bővülő kínálatunk minden igényt igyekszik kiszolgálni. Torták, aprósütemények, sós, ropogós desszertek. Legyen tradicionális vagy ínyenc, nálunk megtalálod.

ízekben szenzáció

Először a szemünkkel eszünk, ezért a külső megjelenés legalább annyira fontos, mint az ízek harmóniája. A Képeschoco törekszik a tökéletesre, így semmiben nem kötünk kompromisszumot. 100% gyümölcstartalom és egészséges, saját termesztésű, gondosan válogatott alapanyagokból készülnek. Hozzáadott cukrot csak minimálisan, vagy egyáltalán nem tartalmaz, mégsem érződik hiánya. Mi nem spórolunk, hiszen a minőség elsődleges szempont, így bőséges töltelék, krémek és zamatos friss gyümölcsök várják a fogyasztókat.

Vendéglátóknak

Szeretné fellendíteni vállalkozását? Elégedett, visszatérő vendégeket vár? A Képeschoco segít megvalósítani. Friss süteményeket, tortákat, elősütött és gyorsfagyasztott termékeket szállítunk az ország egész területére. Vegye fel velünk a kapcsolatot és kezdjük el az együttműködést még ma.